Stichting Manege Geuzeneiland           Geleyn
Bouwenszstraat 2   1067 PJ Amsterdam

Telefoonnummer:
020-6115414
E-mail:
info@manege-geuzeneiland.nl
KvK Amsterdam:
54161908

Informatie

Op Manege Geuzeneiland is paardrijden meer dan alleen op een paard rijden. Deelnemers mogen zelf hun paard poetsen en op- en afzadelen. Ook wordt er van je verwacht dat je voor en na de les helpt met klusjes in en rond de stallen, zoals voer klaarzetten en de stal vegen. Het is licht, leerzaam en leuk werk en bovendien krijg je zo meer contact met de paarden dan wanneer je alleen maar komt rijden. Dit maakt het rijden bij Manege Geuzeneiland extra leuk!

De manege beschikt over een ruime buitenbak. De meeste lessen worden daarom buiten gegeven. De buitenverlichting maakt het mogelijk om door te rijden tot laat in de avond. Wanneer het weer buiten rijden niet toelaat, kan er in de knusse binnenbak gereden worden. In de gezellige kantine  kun je onder het genot van een drankje of een snack gezellig nakletsen.

Groepslessen

In een les rijden maximaal acht ruiters. De instructie heeft daardoor een goed overzicht en voldoende tijd om de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden en persoonlijke aandacht te geven. Deelnemers dienen minimaal een halfuur voordat de les begint aanwezig te zijn, omdat dan de paarden ingedeeld worden. Een les bestaat uit twee groepen die elk drie kwartier les krijgen. Kijk hier voor de lesmogelijkheden.

Inschrijven

Wil je meer informatie, bel dan tijdens onze administratie-uren op het nummer 06-29959166 (Let op dit nummer is alleen voor in- en uitschrijvingen):
Dinsdag: 18:00 - 20:00 uur
Vrijdag 18:00 - 20:00 uur
Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken.

Omdat de manege alleen paarden heeft, en geen pony’s, mag je bij ons paardrijden vanaf 8 jaar. Ten behoeve van het paardenwelzijn geldt voor ruiters een maximumgewicht van 90 kg, anders wordt de belasting voor de paarden te groot.

Wil je je inschrijven? Download dan het inschrijfformulier, vul hem (volledig!) in en lever hem in op de manege
Klik
hier voor het inschrijfformulier

Afmelden

Kun je een keertje niet rijden? Bel dan minimaal een halfuur van tevoren naar de manege en geef het door. Zo kan je instructeur daarmee rekening houden bij het indelen van de paarden.

Privelessen

Het is ook mogelijk om een privéles te nemen. Deze duren een halfuur. Privélessen gaan op afspraak. Kijk hier voor meer informatie.

© 2018 Stichting Manege Geuzeneiland