Stichting Manege Geuzeneiland           Geleyn
Bouwenszstraat 2   1067 PJ Amsterdam

Telefoonnummer:
020-6115414
E-mail:
info@manege-geuzeneiland.nl
KvK Amsterdam:
54161908

Pinksterkamp 2018

Welkom op de informatiepagina over Pinksterkamp!

Wat houdt Pinksterkamp in?

Manege Geuzeneiland organiseert elk jaar in het Pinksterweekend een kamp voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Het kamp is ontstaan om voor de kinderen van de manege voor een lage prijs een leuk weekend weg te organiseren. De lage prijs kan worden gerealiseerd omdat dit kamp al jaren door enthousiaste vrijwilligers wordt georganiseerd. Dit jaar hebben we een Jubileumjaar; Pinksterkamp bestaat al 40 jaar! Dit jaar is het pinksterkamp op 19, 20 en 21 mei 2018.

Pinksterkamp duurt van zaterdag tot en met maandag. De kinderen zullen samen met de leiding twee nachten op de grote wei op het eiland waar de manege gevestigd is doorbrengen. Gedurende het kamp worden er verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd, waaronder: verschillende leuke en spannende spellen, een kampvuur, een speurtocht, een paardrijles, en een ochtend survivallen. De kinderen worden voor de duur van het weekend in groepen ingedeeld, waarin ze met de verschillende activiteiten punten kunnen verdienen. Aan het einde van het kamp wordt n van de groepen tot winnaar bekroond!

Meegaan op kamp betekent overdag leuke dingen doen en s nachts op het eiland slapen. Alleen overdag meedoen en s avonds thuis slapen behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Verder is het eiland gedurende het kamp gesloten en niet toegankelijk voor ouders.

Voor wie wordt Pinksterkamp georganiseerd?

Pinksterkamp wordt georganiseerd voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar die op Manege Geuzeneiland rijden, of kinderen in die leeftijd die een ouder hebben die op Manege Geuzeneiland rijdt. Ieder kind mag, als ze dat willen, n introduc meenemen: een vriendje of vriendinnetje of een broer(tje) of zus(je) die niet op de manege rijdt.

Wat kost Pinksterkamp?

De kosten van het kamp zijn €20,00. Eten en drinken wordt door ons verzorgd, alleen voor zaterdagavond vragen wij de pinksterkampgangers om zelf brood mee te nemen.

Waarom wil je Pinksterkamp niet missen?

Een weekend lang met (manege)vrienden op het eiland van de manege kamperen, zonder je ouders! Een weekend vol plezier met leuke spellen en met paardrijden! Bovendien leer je een heleboel andere kinderen kennen!

Hoe schrijf ik me in?

Je kunt op de manege een inschrijfformulier halen bij je instructeur of instructrice. Ook kun je hier   een inschrijfformulier downloaden. Deze kun je vervolgens uitprinten en invullen, waarna je deze samen met het geld voor het kamp in kunt leveren op de manege. Wees snel met inschrijven, want wij hebben plek voor 100 kinderen! Inschrijven kan tot en met 17 mei 2017.

Meer informatie?

Voor meer algemene informatie kunt u terecht bij de instructeurs of instructrices van Manege Geuzeneiland. Ook kunt u contact opnemen met de Algemene Leiding op woensdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur op telefoonnummer 020-6115414.

 

© 2018 Stichting Manege Geuzeneiland