Stichting Manege Geuzeneiland           Geleyn
Bouwenszstraat 2   1067 PJ Amsterdam

Telefoonnummer:
020-6115414
E-mail:
info@manege-geuzeneiland.nl
KvK Amsterdam:
54161908

Sponsor gratis de manege!

Klik en sponsor gratis de manege!

Sinds kort werkt Manege Geuzeneiland samen met SponsorKliks. Het idee is simpel: jij koopt iets via een van de aangesloten webwinkels en dan ontvangt de manege over jouw aankoop een commissie. Dit kost jou niks extra’s en levert de manege leuke extra inkomsten op! De manege ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende namen als Bol.com, Wehkamp, Hema, Zalando, MediaMarkt, Bart Smit, Blokker, Aktiesport, Intertoys en Booking.com. Ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl krijgt de manege daar geld voor.

Van belang is wel dat je de SponsorKlik niet vergeet via de homepage van de manege aan te klikken! Het is overigens niet zichtbaar wat je hebt besteld of wie de bestelling heeft gedaan. Alleen de datum, de webwinkel en het aankoopbedrag zijn zichtbaar. Alle extra inkomsten zijn bestemd voor de nieuwe paardenboxen!

Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je bovendien wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van Manege Geuzeneiland.

 
Klik
hier om je e-mailadres door te geven en je in te schrijven voor de online aanbiedingen.

Ga dus de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar de website van de manege. Op de homepage staat een logo van SponsorKliks. Door hierop te klikken verschijnt een overzicht van de aangesloten webwinkels. Doe hetzelfde als je bij een restaurant wilt reserveren of eten wilt laten bezorgen. Zo eenvoudig is het!

Klik
hier voor meer informatie.
 

© 2018 Stichting Manege Geuzeneiland