Steun ons

Steun de manege


Stichting Manege Geuzeneiland heeft geen winstoogmerk. Door de lage tarieven en inzet van vrijwilligers blijft paardrijden bereikbaar voor iedereen. Het houden en verzorgen van de paarden is echter niet goedkoop. Daarom zijn we altijd op zoek naar extra inkomsten voor de manege.


Steun jij onze missie en wil je de manege ook financieel steunen? Dat kan op veel verschillende manieren. hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Schenking

Wil je een schenking doen aan de manege? Dat vinden we super fijn en we verzekeren je dat het geld goed wordt besteed! Een schenking doen kan eenvoudig via deze link (volgt binnenkort) of neem contact op met een bestuurslid.

Adoptie

Door symbolisch een paard te adopteren steun je de manege en kunnen we iets extra’s doen voor de paarden. En jij krijgt er ook wat voor terug! Leer hier meer.

SponsorKliks

Doe voortaan jouw online aankopen via de SponsorKliks pagina van Manege Geuzeneiland. Een gemakkelijke manier om de manege te steunen en het kost jou helemaal niks. Gebruik de link hieronder en klik vervolgens op het logo van de winkel waar je wilt bestellen, de manege krijgt een klein bedrag voor jouw aankoop. SponsorKliks

Grote clubactie

Elk jaar doen we mee aan de Nationale Grote Clubactie. Via de verkoop van loten kunnen deelnemers geld inzamelen voor de manege. Wanneer de Grote Clubactie weer van start gaat word je hierover geïnformeerd door je instructeur.

Koop hier je loten en steun ons!

Jouw eigen idee

Heb jij een goed idee om geld in te zamelen voor de manege? Laat het ons weten! 


Wil je meedenken over manieren om extra geld in te zamelen voor de manege? Sluit je dan aan bij Team Betaalbaarheid. Neem contact op via info@manege-geuzeneiland.nl voor meer informatie.

Voor bedrijven en Organisaties

Adverteren


Met wekelijks ruim 300 vaste deelnemers, tientallen proef- en privélessen en veel ouders die komen kijken, biedt de manege een groot bereik. We hebben aantrekkelijke voorwaarden voor adverteerders. Adverteren kan via een (combinatie van) een reclamebord op de manege, een advertentie op onze website, of een post op een van onze social media kanalen (Facebook, Instagram, TikTok). Neem contact op via info@manege-geuzeneiland.nl voor de mogelijkheden.

Sponsoring

Wil je met jouw bedrijf of organisatie de manege steunen? Dat kan via een schenking, maar ook bijvoorbeeld door materialen of spullen ter beschikking te stellen. Uiteraard brengen wij jouw merk of product onder de aandacht bij onze leden. Of vind je het leuk om een teamdag bij ons te organiseren? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@manege-geuzeneiland.nl of spreek ons aan op de manege.

Huidige adverteerders en sponsoren


In het paardrij seizoen 2023/2024 worden wij gesponsord door:


*onder constructie*