Vrijwilligers

Vrijwilligers

Manege Geuzeneiland zou niet kunnen bestaan zonder de grote groep vrijwilligers die zich inzet voor de manege. Het grootste deel van de lessen wordt gegeven door onze vrijwillige instructeurs. Daarnaast zetten vrijwilligers zich elke dag in voor de verzorging van de paarden, grote en kleine klussen op de manege, bardiensten, administratie, fondsenwerving, organiseren van evenementen, en nog veel meer. Op deze manier maken we deze bijzondere manege met elkaar mogelijk!


Wil je meer weten over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk? Lees hieronder meer over de Stalcrew of neem een kijkje bij onze vacatures.


Voor vragen kun je terecht bij je instructeur of contact opnemen via vrijwilligers@manege-geuzeneiland.nl

Stalcrew


De Stalcrew helpt bij de kinderlessen en bij het verzorgen van de stallen op woensdag- en donderdagochtend. 


  • Helpen bij de kinderlessen: Tijdens de kinderlessen helpt de Stalcrew met het op- en afzadelen van de paarden en begeleidt de kinderen met de klusjes die zij doen op stal. Je zorgt voor veiligheid en een goede sfeer op stal. Heb jij affiniteit met kinderen én dieren, dan is dit misschien iets voor jou! Het is fijn als je al wat ervaring hebt met paarden maar dit is niet vereist.
  • Helpen met de stallen: Elke dag worden de stallen uitgemest, de paarden op de wei gezet, de hooinetten gevuld, en andere klussen gedaan op stal. Op woensdag- en donderdagochtend doen we dit samen met de Stalcrew. Het is fysiek werk, je bent lekker buiten en het is gezellig. Ervaring met paarden is niet nodig. Lijkt het je wat? Kom een keer kijken op woensdagochtend (vanaf 9u) of donderdagochtend (vanaf 8u) en wie weet zien we je straks elke week!  


Een aantal keer per jaar worden er extra activiteiten georganiseerd voor de Stalcrew, zoals een extra paardrijles op feestdagen of een training om meer te leren over de omgang en verzorging van de paarden of het begeleiden van de kinderen.  


Ben jij 14 jaar of ouder? Dan kun je lid worden van de Stalcrew.
Wil je meer weten? Neem contact op via vrijwilligers@manege-geuzeneiland.nl